Betina Offersen har gennem ti år lavet sit eget mærke, B-Design, bestående af farvestrålende print som denne efterårskjole. Privatfoto

Modeshow for alle størrelser

Betina Offersen er en af fire deltagere med sit Fashion by B-Design

ØSTFJENDS En fast bestanddel af forbrugermessen i Mønsted er de to modeshows, der på en elegant måde splitter messen op i tre halvlege.

Blandt deltagerne på catwalken er igen Fashion by B-Design, hvis indehaver, Betina Offersen fra Mønsted, også har deltaget i alle de foregående forbrugermesser i Østfjendshallen.

Og hun vil denne gang blandt andet præsentere tøj til de lidt større piger iblandt os med kjoler i størrelse 42-56 fra mærker som Zhenzi og Cassiopeia.

Hun medbringer dog også tøj i de mindre størrelser 36-46 fra mærker som Fransa, Ofelia og ZE-ZE, og der vil på messen også være mulighed for at købe de fremviste modeartikler.

Og så er der selvfølgelig også det mærke, som firmaet er opkaldt efter.

B-Design er Betina Offersens helt eget mærke, som består af kjoler, der, udover at være meget farvestrålende og helt unikke, også udmærker sig ved kun at kunne købes i designerens egen butik, som i øvrigt har adresse på St. Sct. Peder Stræde i Viborg.

Det mærke har hun lavet i 10 år, og det vil ifølge hende selv betyde lidt ekstra knald på farverne til søndagens modeshows.

Ud over Fashion by B-Design vil også Butik Bente fra Stoholm præsentere dametøj til modeshowet, mens Tøjeksperten Skive med Ole Andersen fra Mønsted i spidsen præsenterer herretøj, og House of Teens fra Viborg bidrager med tøj til de unge.