Arkivfoto: 9dreamstudio

Mindeord: Kristian Bak

Avisen har fra Susanne, Birgitte, Per og Jeppe modtaget følgende mindeord over Kristian Bak, Mønsted

MINDEORD I dag mindes vi en særlig person, som har forladt vores verden og efterladt et stort tomrum i vores hjerter. Vi mindes en person, som var en dedikeret og kærlig far, en omsorgsfuld ægtefælle gennem 60 år, en elsket bedstefar og oldefar. Vi mindes en person, som altid havde et smil på læben og en positiv indstilling til livet, som nød samværet med venner og ikke mindst familien.

Vi mindes en person, der elskede god mad og vin, ikke mindst hotdogs (en starter og en slutter) og troen på, at vingummibamser kunne kurere ondt i halsen og hoste.

Vi mindes en person, som havde mange hunde, næsten alle ved navn Linda, og med en stor passion for opdræt og jagt i alle afskygningerne.

Vi mindes ham for hans utrættelige arbejde, hans mange projekter blandt familie og ikke mindst i hele hans omgangskreds. Vi mindes hans omsorg for hele familien og ikke mindst for hans børnebørn og oldebørn, som stjal hans hjerte.

Vi mindes hans humor og hans evne til at sprede glæde omkring sig og en bestemt person, der havde sine egne meninger og holdninger på trods af talrige opslag på google.

Vi vil savne ham dybt, men vi vil også huske ham for alt det gode, han har gjort i sit liv. Vi vil huske hans kærlighed, hans styrke og hans mod.

Vi vil ære hans minde.