Nicolai Christensen (i hvidt) kom igen på scoringstavlen for Stoholm i den overraskende sejr over topholdet Løgstrup. Foto: Jacob Mackenhauer

Fodbold: Stoholm besejrede overraskende Løgstrup

Fodbold, serie 4 for herrer, Løgstrup - Stoholm IF 2-3 (1-2)

FODBOLD Det var i den grad som undertippet, at Stoholm IF-Fodbolds serie 4 hold torsdag aften drog til Løgstrup for at møde topholdet, der før machen havde gjort rent bord med fem sejre i lige så mange kampe. Men Lasse ”Fynbo” Pedersens tropper kom, så og sejrede, og det gav tre særdeles velkomne point til stillingen.

- Vi kom ind til dysten med en masse tro på tingene efter sidste rundes 2-1 sejr over Vridsted, og selvom Løgstrup havde bolden mest, så var vi farlige på vores omstillinger. Cirka midtvejs i 1. halvleg opsnapper Marcus Fruergaard bolden, og han får sendt vores altid målfarlige Nicolaj Christensen afsted, og han svigtede ikke, og så førte vi med 1-0, kunne træner Pedersen efterfølgende berette.

Med ti minutter til pausen var det så Nicolaj Christensen, der stod for det oplæg, som altid hårdtarbejdende Mark Svendsen fik afsluttet på, og her havde udeholdet så medgang. For Løgstrup-målmand reddede skuddet, men bolden røg ud på en af hjemmeholdets forsvarsspillere, og derfra gik den i nettet. 2-0 føringen holdt dog ikke 1. halvleg ud, for det lykkedes for værterne at få reduceret inden dommer Søren Skovbos pausefløjt.

Knap var kampen startet op i 2. halvleg, før SIF fik et frispark uden for feltet. Det fik Christian Winther ansvaret for at skyde, og han sendte et flot spark afsted, som gav en 3-1 føring. Igen svarede hjemmeholdet hurtigt tilbage med en reducering i det 55. minut, og herefter var der fin slagudveksling, men der skete ikke mere på måltavlen, så det var udeholdets spillere, der kunne juble over det afsluttende dommerfløjt.

- Det er virkelig en sejr, som vi er glade for, da det ikke er nogen hemmelighed, at Løgstrup spiller flot fodbold. Men vi ”stod” godt på banen, som det hedder, og vi viste, at man heldigvis stadig kommer langt med en rigtig god indstilling, hvor alle er parate til at yde de ekstra løb for hinanden. Vores Tobias Johansen, Tobias Karlsen, Marcus Fruergaard og Christian Winther fik de fleste fidusstemmer, men alle mine spillere skal roses for en gedigen holdindsats, kom det afsluttende fra Lasse ”Fynbo” Pedersen”.

Stoholm IF-Fodbold skal allerede nu på tirsdag d. 3. maj kl. 18.30 spille den næste kamp – her kommer Karup/Kølvrå 07 på besøg på Karlsen Arena i Stoholm.