Beløbet lød på 27.815,16 kroner, da OK kom forbi for at dele støttekroner ud til LGIF. Privatfoto

Løgstrup: Støttekroner til idrætsforening

I Løgstrup tænker de over, hvor de tanker

LØGSTRUP Løgstrup Gymnastik & Idrætsforening fik for nylig besøg af Tom Moberg Pedersen fra OK, som skulle overrække klubben en check på 27.815,16 kroner.

Beløbet dækker over de støttekroner, der udbetales til den lokale idrætsklub, når borgere tanker på OK, og i foreningen er fornemmelsen, at mange har taget et aktivt valg om at støtte klubben på den måde.

- Som forening er vi alle meget glade for den økonomiske støtte, da den giver mulighed for at igangsætte nye tiltag i LGIF, som kan give børn og unge i byen et bredere udvalg af fritidsaktiviteter og dermed skabe et fællesskab, som er vigtig for børn og unges trivsel, siger næstformand i LGIF Heidi Henneberg Klausen.

Pengene skaber også mulighed for, at foreningen kan støtte de gode ideer, der bliver fremlagt af de mange frivillige i foreningen, og som rammer bredt i alle aldersgrupper.

- Så en stor tak skal lyde til alle, der er med til at give alle børn, unge og ældre i LGIF en mulighed for at være en del af et fællesskab og at være med til at støtte vores klub i en videre positiv udvikling, siger Heidi Henneberg Klausen.