Foto: Jacob Mackenhauer

Fire gyldne minutter: Sparkær sænkede Hersom/Bjerregrav

Fodbold, serie 3 herrer, Hersom/Bjerregrav - Sparkær IF 0-6 (0-3)

FODBOLD Sparkær kom i den grad op på hesten igen efter det slemme nederlag i Mønsted, da holdet lørdag eftermiddag sænkede Hersom/Bjerregrav med hele 6-0 på Bjerregrav Stadion.

Sparkær var i teten fra første fløjt af den unge dommer Anders Hald Christensen, der dømte rigtig godt. Eneste minus var, at han tillod HBI’s målmand at spille i et helt rødt sæt tøj, som til tider kunne være svært at skelne fra Sparkærs røde rygge.

Det blev ikke til de helt store oplagte chancer, indtil det 26. minut, hvor Asger Fjeldsted headede et indlæg fra Oliver Andersen i mål til 0-1.

To minutter senere sendte Daniel Brøns Kasper Møller i dybden, og så stod der 0-2, og bare to minutter senere klumrede målmanden med bolden og sparkede den lige på Kasper Møller, der kunne heade den ind til 0-3.

Det var reelt en afgørelse, for hjemmeholdet var slet ikke truende overhovedet. De stod kompakt og sparkede for det meste lange bolde frem, som Sparkær-forsvaret ikke havde problemer med.

Omvendt spillede Sparkær denne gang rigtig godt med omtanke, og alle var tændte fra start og kæmpede bravt, hvis bolden blev tabt.

Efter pausen kom HBI bedre med, da Mikkel Mackenhauer fik gult i det 51. minut. Det gav et lille pres og lidt panikagtige handlinger hos Sparkær-spillerne, men ikke noget, der blev farligt.

Bjarne Have i målet havde den første rigtige redning efter 85 minutter og en mere i samme minut, men ellers var hjemmeholdet ikke farlige.

Da HBI kom mere frem efter pausen, gav det fine kontramuligheder til Sparkær, blandt andet til Kasper Møller, Daniel Brøns og indskiftede Noah Hvass, inden Daniel Brøns i det 61. minut helt slukkede lyset for hjemmeholdet med målet til 0-4, flot assisteret af Noah Hvas.

I de sidste 5 minutter blev det til yderligere to mål, først ved Noah Hvass, der var hurtig over en ripost i feltet og sidst ved Kasper Møller, der blev sendt afsted af Asger Fjeldsted.

Dermed kom Sparkær for alvor tilbage på sejrssporet, og det skabte jubel på den ene sidelinje, der var flot befolket af Sparkær-supportere.

Og ikke mindst træner Poul Vistisen var en glad mand.

- Det var en forrygende fodboldkamp, og godt at se at vi så hurtig kom tilbage efter Mønsted-kampen. Vi kunne have scoret tidligt i kampen, men vi viste tålmodighed, og det blev vi belønnet for. Vi lukkede godt af bagved, selv om HBI havde et par tilfældige muligheder i 1. halvleg, men i dag var vi der bare, sagde Vistisen, der så Kasper Møller løbe med flest fidusstemmer efterfulgt af Asger Fjeldsted og Frederik Andersen.