Arkivfoto

Fodbold: Stoholm tabte til topholdet i følelsesladet kamp

Fodbold, serie 4 for herrer, Stoholm IF - Viborg B67 0-3 (0-0)

FODBOLD Efter fire vundne kampe i træk fik Stoholm IF-Fodbold i forrige runde foræret sejren mod Viborg FF, da viborgenserne trak sig fra opgøret.

Det betød reelt fem sejre i rap, så derfor var der topkamp på Karlsen Arena i Stoholm fredag aften.

Inden opgøret blev fløjtet i gang var der et minuts stilhed for at æres og mindes klubmanden Peter Dalum Hansen, der gik bort tirsdag d. 13. september i en alder af blot 46 år.

Det var et smukt øjeblik på en flot og solbeskinnet fredag aften, hvor hele Stoholm-truppen også spillede med sørgebind i de efterfølgende 90 minutter.

I forhold til selve kampen så fik hjemmeholdet egentlig en god start på matchen, og allerede efter fem minutters spil skød Nicolaj Christensen højt over målet på en chance, som den normalt målfarlige angriber plejer at score på.

Det skete ikke denne gang, og resten af 1. halvleg var meget lige uden de helt store chancer, så det betød målløse første 45 minutter.

I 2. halvleg fortsatte det med at være særdeles jævnbyrdigt - stadig uden de helt store muligheder til nogen af mandskaberne. Det lignede et 0-0 opgør, inden det gik helt galt for værterne i de sidste 10 minutter.

Først fik udeholdet et frispark på kanten af feltet, og det tordnede de på overliggeren, og det var så den advarsel, der blev givet.

For blot et par minutter senere begik SIF-defensiven igen et frispark samme sted, og denne gang blev bolden sendt i nettet, og så førte gæsterne med 1-0.

SIF’erne forsøgte at presse på, men det resulterede blot i yderligere to scoringer i slutfasen, så stillingen endte på 0-3 - det var på ingen måde et reelt billede af kampen, men sådan sluttede det altså denne fredag aften.

Dermed blev SIF-Fodbold distanceret i toppen af tabellen, men mandskabet har også sammenlagt tabt med 0-10 til Viborg B67 i efterårets to kampe, så der har været forskel.

2. pladsen er stadig en mulighed, men det kræver en gevinst i den kommende runde. Her møder SIF nemlig Bruunshåb/Tapdrup på udebane - et hold som fjandboerne tabte med 2-6 til i den første dyst.

Der fløjtes op på Bruunshåb/Tapdrup Stadion på lørdag d. 24. september klokken 14.00.