Sponsorcykelløbet er som altid centralt til byfesten i Kjeldbjerg, hvor pedalentusiasten Svend Præst (i Freja-trøjen) mange år i træk har kørt det største beløb i hus. Arkivfoto: Lars Rasborg

Byfest i Kjeldbjerg: Kræmmere, konkurrencer og gris på gaflen

Den står også på både banko, dart og sponsorcykelløb

KJELDBJERG Den kommende weekend skal borgerne i Kjeldbjerg til det igen, det med at komme hinanden ved til en livlig byfest med kræmmere, konkurrencer og gris på gaflen.

Festen starter fredag aften klokken 19 med bankospil i kulturhuset, som på de kanter hedder Livsnerven, og dartturnering i klubhuset på sportspladsen.

Lørdag starter årle med gratis morgenbord i Livsnerven, mens der op ad formiddagen er konkurrencer for børn til og med 7. klasse på sportspladsen.

Klokken 12 fyres der op under grillen på torvet, så man kan nå at få tanket op på både vådt og tørt, inden der klokken 13-15 er sponsorcykelløb ud ad Trevadvej og tilbaws ijen.

Alle deltagende børn kan se frem til både en medalje og en lille overraskelse for deres anstrengelser.

Under afviklingen af de to timers cykelløb er man samtidig velkommen til at rejse en gratis stadeplads på torvet i et lille, lokalt loppemarked.

Lørdag aften er der så fest i Livsnerven, hvor menuen er pattegris med kartofler og salatbar. Der er amerikansk lotteri med fine sponsorgaver undervejs, ligesom det også er tilfældet til morgenbordet tidligere på dagen.

Arrangører er borgerforeningen, idrætsforeningen og kulturhuset, og de oplyser, at der under hele byfesten kan betales med MobilePay.