Igen fyldte de lysegrønne fra Damsgaard Fysioterapi og Træning meget i Fjendsløbet, som det er blevet en vane gennem de seneste år. Foto: Jacob Mackenhauer

Fjendsløbet: Singin´ in the rain

Der skulle mere end vådt og koldt til at stjæle humøret fra 125 deltagere i den 39. udgave

Det var koldt og blæsende, men det holdt så nogenlunde tørvejr, og da egnens motionsløbere i forvejen er af den hårdføre type, var det lidt ugæstfrie vejr ikke nok til at holde 125 løbere fra at tage starten, da Sparkær IF i sidste uge skød den 39. udgave af Fjendsløbet i gang.

Næsten halvdelen af deltagerne var meldt til gennem Damsgaard Fysioterapi og Træning i Stoholm, og det bekræfter det billede, der efterhånden har tegnet sig gennem en del år, hvor Ib Damsgaard er steppet op som den helt store katalysator for det historiske løb.

De fleste af hans deltagere, der i mange tilfælde har opsøgt ham på grund af forskellige skavanker, gik ruten på 4,8 kilometer.

Hurtigst på den distance var i øvrigt Signe Risvig for kvinderne i tiden 18,48 og Cas-per Lauridsen for mændene i 21,33.

På 7,6 kilometer ruten var det Katrine Risvig hos kvinderne i 29,37 og Simon Mortensen Kirkeby hos mændene i 28,24, der først krydsede stregen, og på 11,5 kilometer ruten gik æren som først i mål til Lisbeth Rasmussen hos kvinderne i 52,43 og Jimmy Nielsen hos mændene i 49,02.

Det oplyser Lone Sørensen fra Sparkær IF Løb, der sagtens kunne mønstre et smil inde under paraplyen.

- Alt forløb uden problemer, og vi skylder en kæmpe tak til Ib og Thora for deres store indsats med at samle deltagere, lød det fra Lone Sørensen med henvisning til det store hold fra Damsgaard Fysioterapi og Træning.

Hun lover i øvrigt, at Fjendsløbet vender tilbage igen i 2023, hvor man altså kan fejre 40 års jubilæum.