Per Vester Sørensen er den nye mand i spidsen for Sparkær IF’s fodboldherrer. Foto: Jacob Mackenhauer/SPARKÆR IF

Trænerskifte: Vester i stedet for Vistisen

Den nye træner er på plads i Sparkær IF

FODBOLD Sparkær IF og træner Poul Vistisen har stort set været synonymer, men efter syv et halvt års virke har Vistisen nu ønsket sig en trænerpause

SIF-ledelsen kan dog glæde sig over, at flere har stået i kø for at afløse.

Valget endte med at blive 48-årige Per Vester Sørensen, der senest har ført Rosendal IK op i serie 2, men privat er bosat i Ulbjerg.

Den ny træner har masser af trænererfaring, men også en mangeårig spillerkarriere bag sig, der toppede med DS-fodbold i Viborg FF.

- Jeg har lyst til at prøve noget nyt, og da jeg så opslaget fra Sparkær, var det et godt tilbud for mig. Jeg har læst meget om Fjends Cup og fulgt med i, hvad der sker i klubben, og så har gode venner opfordret mig og sagt, at det var lige noget for mig.

- Efter vore samtaler har jeg fået et godt indtryk af klubben, og jeg ser frem til at kunne bidrage med noget nyt fra min ballast som både spiller og træner.

- Jeg er et meget socialt menneske og tror på, at vi skal have det godt sammen hele truppen, men når vi går på banen, er det for at vinde, slutter Per Vester Sørensen.

Hos formand for Sparkær IF’s seniorudvalg, Daniel Toftgaard Brøns, er der glæde at spore over aftalen med den nye cheftræner.

- Jeg er sikker på, at vi har fundet den rette mand til vores trup. Han har erfaring og den rette alder, og så er han god til det sociale, som vi vægter højt her i klubben. Og med hans erfaring som både spiller og træner har Per lige de kvalifikationer, som vi kan bruge, siger han.

Parternes aftale løber for 2023, og Per Vester Sørensen kommer med erfaringer fra Viborg FF, Ulbjerg, Borup, Kvik, og Rosendal. tang