Hjarbæk Kro genåbnede i maj 2021 med Lone og Morten Bekker som forpagtere, mens sønnen Mikkel Bekker (tv) blev køkkenchef. I tillæg til kroen driver familien også Hjarbæk Ishus, som OpdagDanmark netop har kåret til det ottendebedste i landet. Arkivfoto: Henrik Bagge

Direkte ind på Top 10: Lokalt ishus blandt Danmarks bedste

Hjarbæk Ishus er for alvor kommet på is-landkortet

HJARBÆK Hele området er et resultat af den forrige istid, og nu indvarsler et ishus ved Hjarbæk Fjord en helt ny istid.

Hjarbæk Ishus, der er en del af det nye Hjarbæk Kro, har for nylig været nomineret i konkurrencen Danmarks Bedste Ishus afholdt af oplevelsessitet OpdagDanmark.

Afstemningen, der varede en uge, sluttede tirsdag, og da havde Hjarbæk Ishus sikret sig 690 stemmer, og det rakte til en flot ottendeplads blandt de 130 nominerede, i øvrigt lige efter Det Gamle Ishus i Glyngøre med 742 stemmer, mens havnekiosken i Skive endte langt nede på listen.

Vinderen af titlen Danmarks Bedste Ishus blev Guf & Kugler i Nibe, der stak helt af med intet mindre end 4184 stemmer. I alt blev der afgivet over 30.000 stemmer.

Det var syvende år, at OpdagDanmark kårede Danmarks Bedste Ishus, og Hjarbæk Ishus er under alle omstændigheder sikret en plads på sitets kort, der rummer alle de 31 ishuse, der fik flere end 250 stemmer.